Корените на бранда датират още от 1845г, когато главният причинител

...
 Корените на бранда датират още от 1845г, когато главният причинител
Коментари Харесай

elrow Sofia 2024 - едно от най-успешните парти събития в България се завръща в София с организатор EXE CLUB

 Корените на марката датират още от 1845г, когато основният извършител на всичко което виждаме в този момент - Jose Satorres, прочут още като Josepet, взема решение да отвори свое кафене. Café Josepet се трансформира в social club и години по-късно - през 2010г се ражда концепцията за elrow. През идващите няколко години elrow се трансформира в основното събитие на празненство дестинацията Ibiza, с резиденция в най-популярните клубове на острова. Tomorrowland в Белгия, пък е първото фестивално празненство, на което от elrow построяват своя лична сцена.

Днес elrow е най-колоритната организация за събития с електронна музика в целия свят, а в екипа зад цялото това знамение стоят хора, които се развиват в разнообразни сфери на изкуството - музиканти, артисти, художници, акробати и още куп гении. От elrow постоянно се стремят към wow резултат, в никакъв случай няма да те оставят да се чувстваш умерено, в противен случай..  всичко се случва в този момент, пред теб и чувството мъчно бива разказано с една дума, само че и изумително ще свърши работа.

 Повече за историята на марката можеш да откриеш ТУК:

 Събитията на elrow имат 18 разнообразни тематики, неповторими по тип и основани особено за всяко празненство, всеки фон е дизайнерски и цели да придвижи своите гости в една друга действителност - надалеч от сивотата.

Очаквано добра композиция. Организатор на събитието у нас е най-големият празненство бранд в България - EXE. elrow Sofia 2024 ще бъде четвъртото издание от този тип, което прави събитието едно от най-успешните за EXE. elrow Sofia - Chinese RowYear през 2022г. и elrow Sofia - Kaos Garden през 2023г. бяха изцяло разпродадени!

elrow Sofia - Sambowdromo do Brasil /2020г./

Това беше сполучливият дебют на elrow в България. Тематиката Sambowdromo do Brasil беше с извънреден фон, всички гости на събитието бяха удивени от протичащото се и беше ясно, че празненството ще се повтори. Пулсиращи ритми, диви животни, изгубени откриватели и всички жители на джунглата бяха част от карнавала, изгубени в челенината, където всичко беше допустимо.

Музиката на събитието беше от Andrea Oliva, DE LA SWING, ERICK MORILLO, NIC FANCIULLI, RICHY AHMED, TINI GESSLER и PAVEL PETROV.

elrow Sofia - Chinese RowYear /2022г./

Второто събитие в България към този момент беше предстоящо и добре познато на всички, макар другата тема. Събитието беше разпродадено. Chinese RowYear е още веднъж ексцентрична тематика с доста поле за изява. Като посетите на празненството, се разхождате край Великата китайска стена, червени фенери, танцувате с дракони, изгубвате се.

Хедлайнъри на събитието бяха JORIS VOORN, WADE, MARC MAYA, GEORGE PRIVATTI, FLORENTIA и PAVEL PETROV.

elrow Sofia - Kaos Garden /2023г./

Най-ексцентричната идея на elrow остави дълготраен спомен у посетителите си и предпочитание за още. Kaos Garden бе в колаборация с OKUDART, а атмосферата в действителност беше като от друга планета -  цветни черепи, летящи свине, еднорози, русалки и доста конфети. Много доста много конфети. Фнтазия и действителност в едно.

GREEN VELVET, SOLARDO, BASTIAN BUX, MARC MAYA и PAVEL PETROV се погрижиха за музиката този път.

Предстоящото издание на elrow Sofia - Enchanted Forest ще бъде същинска приказка с голям брой основни герои. Ще бъде една омагьосана гора в друго измерение, където природата оживява. Където и да отидете, ще бъдете обградени от растения и животни от всевъзможен тип и форма. Всичко се разсънва, всичко ще ви приказва. Очакват ви еднорози и цветни капки, ще танцувате дружно с брокатени пеперуди, ще си играете с дребни митични създания и ще се разхождате из антични, бъбриви дървета и супер радостни гъби.

Звучи ли познато?

Потопи се в омагьосаната гора на elrow ТУК:
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР